Terugbetalingsbeleid

Beleid voor retournering, garantie, reparatie en terugbetaling

 

Niet tevreden over je aankoop of is er een reparatie nodig? Graag horen wij de reden hiervan en wat wij kunnen doen om jou weer tevreden te stellen.

Je retour kun je hier aanmelden via ons retourportaal

Onze klantenservice staat voor je klaar de juiste instructies te geven om het retourproces te starten. Onthoud, als zender ben jij verantwoordelijk voor het opsturen jouw pakket, het opvolgen van deze instructies verminderd risico op fouten aanzienlijk. Voor een vlotte afhandeling is het belangrijk dat het retour/reparatieformulier volledig ingevuld wordt. Deze ontvang je van de klantenservice bij het aanmelden van een retour.

Retourvoorwaarden:

 Binnen de retourvoorwaarden zijn de volgende termijnen van belang:

Retourtermijn: Bij ons kun je je bestelling tot 30 dagen retourneren. Je hebt dan de keuze uit twee opties: Een vervangend product of een terugbetaling van het aankoopbedrag. Bij keuze voor de eerste optie zorgen wij dat er binnen 1-2 werkdagen na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde product een vervangend product naar je adres wordt verzonden. Bij keuze voor de twee optie zorgen wij er voor dat het aankoopbedrag tussen de 7-14 werkdagen na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde product van de retourzending weer netjes op jouw rekening staat. Binnen het retourtermijn vergoeden wij de verzendkosten voor het product dat je retourneert. Op het retourformulier kunt u uw bankrekeningnummer vermelden en zullen wij deze kosten tevens binnen 7-14 werkdagen naar uw rekening overboeken.

Garantietermijn: Na aankoop van een product binnen het assortiment van CuisiNoon hebt je recht op 6 maanden garantie. Mocht er binnen dit termijn, bij normaal gebruik van het product conform de meegeleverde handleiding, schade ontstaan dan kun je beroep doen op het garantierecht. Afhankelijk van de soort schade beoordelen wij of het product in aanmerking komt voor reparatie of dat wij, indien noodzakelijk, een nieuw product naar je adres toesturen. Indien het product gerepareerd in aanmerking komt voor reparatie vergoeden wij deze kosten. Binnen het garantietermijn zijn de kosten voor het verzenden van het defecte product naar ons retouradres voor eigen rekening.

Periode na het garantietermijn: Nadat het garantietermijn verstreken is kan het natuurlijk gebeuren dat er door gebruik onverhoopt schade ontstaat. Wij willen je dan alsnog graag helpen! Wij bieden je daarom in deze periode de mogelijkheid aan het product, indien mogelijk afhankelijk van de soort schade, te repareren tegen een kleine vergoeding. Meer informatie hierover treft u aan onder het kopje Reparatievoorwaarden.

LET OP:

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden indien een terugbetaling van aankoopbedrag is gewenst:

Indien originele verpakking, toebehoren of product vanwege opening/gebruik niet herbruikbaar is kunnen producten niet retour worden genomen. Draag daarom zorg voor hygiëne en veiligheid. Indien dit niet gegarandeerd is kunt u het product niet retourneren. Indien u een bepaald onderdeel kwijt bent geraakt maar het product toch wilt retourneren vergoeden wij slechts 50% tot 75% van het aankoopbedrag, afhankelijk van het onderdeel dat ontbreekt. Bij het ontbreken van de verpakking oorspronkelijke verpakking kan het product niet retour genomen worden. 

Reparatievoorwaarden:

Nadat wij jouw verzoek tot reparatie hebben ontvangen kunt het u het product naar ons adres opsturen. Na ontvangst zullen binnen een termijn van 7 tot 14 dagen een reparatie verzorgen en het gerepareerde of vervangende apparaat toesturen.

Bij reparaties die geen fabrieksfouten bevatten of niet binnen het garantietermijn vallen worden kosten in rekening gebracht voor de reparatie. Deze kosten variëren tussen de €9,99 en €14,99 ter vergoeding van de reparatie en de verzending van het gerepareerde product naar uw adres. Hiervoor wordt door een klantenservice medewerker een link toegestuurd om de betaling te kunnen voldoen. De kosten voor het verzenden van het te repareren product naar ons adres zijn voor eigen rekening.